­

Hans Keijzer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hans is in 1989 afgestudeerd in hydrologie en waterbeheer aan de HBCS in Velp. Na zijn studie vertrok hij voor vier jaar naar Kenia, waar hij werkte als adviseur rurale drinkwatervoorziening.  Hij keerde voor drie jaar terug om voor Tauw in Deventer aan de slag te gaan. Maar Afrika bleef trekken. In 1997 vetrok hij weer naar Oost Afrika, ditmaal Tanzania, waar hij vijf jaar als adviseur bodembescherming en integraal waterbeheer werkte binnen een irrigatieprogramma van het ministerie van ontwikkelingssamenwerking.

Na zijn terugkomst in Nederland in 2002  werkte Hans zes jaar bij ARCADIS en Dumea. Daarna maakte hij de overstap naar CiCom Milieu bv (nu Buro Hollema).

Hans is  breed inzetbaar en  graag inhoudelijk bezig. Of het nu gaat om het maken van een hydrologisch model, een AutoCad- tekening , het doen van een bodemonderzoek  of het schrijven van een bestek, Hans levert kwaliteit. Dit geldt ook voor directievoering en toezichtklussen.

Een grote hobby van Hans is lange afstanden fietsen op de racefiets. Dit doet hij  het liefst in de bergen, bij hoge temperaturen want Hans houdt niet van kou  (brrrrrrrrr).
In de zomer zit hij het liefst voor z’ n tentje met een mooi boek of trekt  hij de bergen in samen met zijn vrouw en kinderen.

 

 

­